Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

‘www.liemersprefabconcepts.nl’ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ opgenomen informatie.

Hoewel ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door ‘www.liemersprefabconcepts.nl’ worden onderhouden wordt afgewezen.

Liemers Prefab Concepts info

  • Liemers Prefab Concepts
    • Mollevite 19, 6931 KE Westervoort
    • Postbus 185, 6930 AD Westervoort
  • Tel: 026 - 303 38 19
  • KvK: 81601425
  • BTW: NL8535.88.491.B01

Volg ons op sociale media!

Wij zijn actief op verschillende sociale media kanalen. Om up-to-date te blijven kan je ons het beste volgen op Facebook.